EHBO zalf paard en hond

Deze stevige zalf helpt bij huidproblemen van je paard of hond. De zalf is 100% natuurlijk, geurloos en heeft een krachtige werking. Het hoofdbestanddeel is wolvet uit de vacht van het schaap. Wolvet verzacht, beschermt en heelt de huid, zowel bij het schaap als bij andere zoogdieren zoals het paard en de hond. De toegevoegde arnica (bij kneuzingen en zwellingen) en calendula (wondhelend) maken de zalf uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van jouw dier. Hieronder lees je meer over het gebruik.

Bestel nu EHBO zalf

EHBO zalf bij paarden

Adry uit Maurik vertelt dat de EHBO zalf goed werkt bij manen eczeem bij paarden. Ook Corrie uit Culemborg schrijft ons dat de open geschuurde plekken bij haar Haflinger Tooske veroorzaakt door zomereczeem er rustiger uitzien en aan het helen zijn nu ze EHBO zalf  gebruikt. Ellie uit Elst heeft de EHBO zalf paard en hond altijd in haar stalkast staan: ”Als ik een plekje zie bij mijn paard en ik denk: oei mok, dan doe ik er EHBO zalf op. Hierdoor wordt de huid sterker.“ Milika smeert de EHBO zalf na een pittige training op de spieren in de achterhand van haar paard: ”De arnica helpt de spieren sneller tot rust te komen.”

EHBO zalf bij honden

Ans uit Breda: “De fokker zei het al: de voetkussentjes van Boris zijn erg droog. Om ruwheid en kloven te voorkomen gebruiken we EHBO zalf paard en hond. We smeren na het wandelen als hij in diepe slaap valt, dan kan de zalf goed intrekken.” Margo smeert de poten en de onderbuik van haar hond juist in voor het wandelen. Daardoor heeft hij minder last van zijn gras-allergie. Het teefje van Janny uit Zwolle heeft een schone en gesloten wond na een operatie. Voor het wandelen wordt deze ingesmeerd met EHBO zalf. Dit maakt de huid zacht en beschermt tegen vuil.

EHBO zalf waar te koop?

De EHBO zalf paard en hond kan gemakkelijk besteld worden in onze webwinkel. Wil je liever de EHBO zalf in een winkel kopen? Zoek dan naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

Ga naar webwinkel Vind een verkooppunt