Gebruik van horen zeggen

Eelt op voeten

Overtollig eelt kan vele oorzaken hebben, bijvoorbeeld een staand beroep, overgewicht of niet goed passende schoenen. Ook een te droge huid kan leiden tot teveel eelt en daarmee tot flinke kloven, met name rondom de hiel. Voor deze huidproblemen is onze Eelt- en klovenzalf Voet een goede oplossing.

Eelt- en klovenzalf Voet bevat maar liefst 88% wolvet. Wolvet is een natuurlijk krachtmiddel: het houdt net als onze huidvetten vocht vast en brengt het vochtgehalte van je huid weer op peil. Daarnaast bevat de Eelt-en klovenzalf voet kamfer wat helpt tegen eelt. De vochtinbrengende olieën arnica en calendula maken dit product compleet.

Als op een klein deel van de huid veel eelt ontstaat, kan een likdoorn of eksteroog ontstaan. Bij de behandeling hiervan is het belangrijk de huid soepel te houden. Eelt- en klovenzalf Voet is hiervoor zeer geschikt.

Eelt- en klovenzalf Voet is vet en heeft tijd nodig om in de huid te trekken. Ontspan met de ingesmeerde voeten op een handdoek op een voetenbankje of smeer de voeten in voor het naar bed gaan en slaap met katoenen sokken.

Een goede conditie van de huid en en dus een goede verzorging van je voeten is belangrijk om eeltvorming tegen te gaan. Gebruik hiervoor Schapenwol Voetcrème met menthol, kamfer, theatree- en thijm-olie.

Tip: heb je vaak last van teveel eelt, ga dan naar de pedicure.

Toont alle 2 resultaten