Presentatiekist

Presentatiekist

Aantrekkelijke presentatie

De presentatiekist is een speciaal voor De Noordkroon ontworpen houten display met attributen waarin je op een leuke manier de Schapenwolcrème kunt presenteren. Met de kist wordt een doos met Schapenwolcrème (inhoud in overleg bepaald) meegestuurd.

Voor wie?

Bestaande afnemers van De Noordkroon kunnen met de presentatiekist de Schapenwolcrème op een kortdurend evenement  (markt, fair, ladiesnight etc.) presenteren.

Verzendkosten

De presentatiekist en de doos met producten worden franco toegezonden. De verzendkosten voor het terugzenden van de spullen naar Texel betaal je eerst zelf. Deze kosten worden later op de factuur van de  verkochte potjes Schapenwolcrème gecrediteerd (standaardbedrag van € 20,- ex BTW).

Hoe bestel je de presentatiekist?

Per mail dien je een verzoek in om de presentatiekist te gebruiken. Doe dit tijdig, liefst vier weken of eerder voor de datum van het evenement. In de mail vermeld je:

  1. Je naam en adres
  2. De datum waarop je de kist wilt gebruiken
  3. Om welk evenement het gaat.

Verwerking

Je ontvangt een mail terug waarin staat of de datum waarop jij de presentatiekist wilt gebruiken vrij is.

Borg

Je betaalt voor de kist en de doos met producten een borg van € 200,- . In de mail van De Noordkroon staat  hoe je dit moet doen en ook wanneer het bedrag van de borg voor de presentatiekist en de doos met producten overgeschreven moet zijn op het bankrekeningnummer van De Noordkroon. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag is overgeschreven. Zonder tijdig betaalde borg wordt niets toegestuurd!

Kies de crème voor in de doos

Bij dezelfde mail ontvang je een bijlage met een formulier. In dit formulier geef je aan welke soorten Schapenwolcrème je wilt ontvangen bij de presentatiekist. Je kunt uitsluitend 75 potten van 100 ml en 10 potjes wolvet en/of lanoline bestellen. Sla het formulier op in je pc, vul het in en stuur het daarna terug als bijlage van de mail aan De Noordkroon. Doe dit voor de aangegeven datum.

Potjes met een andere inhoudsmaat bestel je via de afnemerssite op de gewone wijze (dus met verzendkosten en op de gebruikelijke verzenddagen).

Ontvangst van de kist en doos

Minstens een week voor de datum van gebruik ontvang je de presentatiekist en de doos met Schapenwolcreme.  In de kist en de doos vind je meer informatie.

Wanneer de inhoud van de kist en/of de doos met producten niet overeenkomt met datgene wat op de bijgeleverde lijst staat of wat is afgesproken dien je binnen drie dagen na ontvangst contact op te nemen.

Terugzenden

Binnen drie dagen na je presentatie stuur je de presentatiekist en de doos met Schapenwolcrème retour. Natuurlijk kan je voor verzending eerst nog je eigen voorraad van Schapenwolcrème aanvullen. De kosten voor de terugzending van kist en doos betaal je zelf. Deze kosten worden op de factuur gecrediteerd (standaard bedrag van € 20,- ex BTW).

Borg terug

Na terugzending controleren wij de inhoud van de kist. Wanneer deze netjes en compleet is (potjes strak klem zetten in de doos) wordt de borg binnen een week teruggestort op je bankrekening.
Je ontvangt per post de factuur met daarop € 20,- credit voor de verzendkosten die je hebt gemaakt.