Reviews

Mirjam van Rheenen

De schapenwol voetcreme is een superfijne heerlijk geurende werkende creme voor je voeten maar zeker ook voor je handen! Mijn man werkt in de scheepsbouw en voornamelijk in de buitenlucht en houdt z'n handen soepel door deze creme. Wij kennen en gebruiken deze creme al jaren. Zeker aan te raden, ook bij kloofjes en andere huidprobleempjes.

Ineke Kee

Het enige wat helpt voor mijn hopeloos droge handen.

Maarten Mook

Fantastische producten die allemaal werken. Zeker de handcreme is aan te raden. Nooit meer droge handen en het helpt ook na het scheren tegen geirriteerde huid.

Gelske Plat-Zwaaneveldt

Heerlijke volle creme’s die snel intrekken. Het potje lippencreme gaat overal mee naar toe. In deze tijd van heel vaak je handen wassen is de schapencreme een aanrader, ik werk in de kraamzorg en zelfs nu blijven mijn handen zacht.

Linda Willems

zeer goed, niet vet, trekt snel in. Ik heb een gevoelige huid en heb al vanalles geprobeerd vroeger, maar ben blij dat ik eindelijk een goede gezichtscreme gevonden heb .

Suzanne

Dit besteld voor iemand die erg last heeft van huidschilfers rondom wenkbrauwen en in zijn baard. Een week met deze creme gesmeerd en zijn huid is weel mooi egaal. Top spul!

OOK EEN REVIEW PLAATSEN? DAT KAN!

Plaats een review